Pako Rhenen

Automatisering inrijpoort

Automatisering van uw inrijpoort.
Een gekte anno 2015 of juist iets wat geheel bij de tijd hoort.

Kijk om u heen en u ziet in toenemende mate een groei in het automatiseren van bepaalde elementen. Deze automatisering is voor een groot gedeelte toegespitst op het ontlasten en uit handen nemen van handelingen die een persoon anders had moeten doen.

Het voordeel hiervan is dat 1 persoon meerdere handelingen tegelijk kan laten verrichten.
Neem nu het onderwerp van onze gedachten; het automatiseren van uw inrijpoort.

Stel u heeft voor een bedrag een schitterende inrijpoort bij ons aangeschaft.
Deze is met zorg voor ontworpen, er is nagedacht over details, over symmetrie, verhoudingen en maatvoeringen. Na productie wordt de poort geplaatst, en in dit geval geautomatiseerd.
Uw entree is afgesloten, en wordt op slot gehouden door de automatische bediening.

Nu komt u thuis, u drukt op de handzender; de poort gaat open. Geheel automatisch, door de automatisering. Doordat dit zo gewoon wordt, en u met 5 dingen tegelijk bezig bent omdat tijd geld is, heeft u ‘geen’ oog meer voor de details; de symmetrie en de verhouding waar op tekenkamer zoveel aandacht aan besteed is. Helaas..
Ook hoort u niet dat, na enkele jaren geen onderhoud en aandacht, de motoren een geluid laten horen wat niet hoort. En dat de scharnieren knarsen.
Dit komt omdat u in uw volledig geautomatiseerde automobiel geniet van een all surround geluidsinstallatie die alle ‘overbodige’ geluiden van buitenaf weg filtert en u in uw eigen wereldje alleen laat.

Door de manier van schrijven van hetgeen hierboven zult u waarschijnlijk de nadelen al proeven.
Door deze geautomatiseerde producten raakt u de affiniteit met het product kwijt.
Als u dag in dag uit, in weer en wind, met de hand uw inrijpoort opent en sluit; dan krijgt u een band met die poort! Natuurlijk is het absoluut niet aantrekkelijk om elke ochtend in de regen de poort de open, echter dat terzijde.
Bijkomend is dat u ook direct in de gaten heeft als er iets aan uw poort mankeert. Een beschadiging wordt sneller gezien, stroef lopen merkt u direct bij het openen en/of sluiten.

De gulden middenweg:
Uiteraard kunt u ook zorgeloos genieten van uw geautomatiseerde inrijpoort. Wij komen jaarlijks bij uw poort het onderhoud uitvoeren, en zijn 24/7 bereikbaar voor storingen en noodgevallen. Zo kunt u in uw auto blijven zitten, op het knopje drukken en schone knieën houden. Wij kruipen graag op onze knieën rond onze poorten, om ze in goede conditie te houden.

Automatisering

Automatisering

Geautomatiseerde inrijpoort

Geautomatiseerde inrijpoort

Geautomatiseerde inrijpoort

Geautomatiseerde inrijpoort

Automatisering

Automatisering

Handbediende inrijpoort

Handbediende inrijpoort