Pako Rhenen

Buitenverlichting op maat

U bent op zoek naar buitenverlichting?
U heeft er wat voor over om mooie en kwalitatief goede buitenverlichting aan te schaffen. Maar u vind nergens wat u zoekt. Dat kan.
Omdat wij gewend zijn problemen op te lossen (of te voorkomen) hebben wij naast ons vaste assortiment lantaarns een maatwerk-oplossing.
Maatwerk buitenverlichting houdt in dat we een lantaarn gaan ontwerpen, geheel naar uw wensen.
Als basis kunnen we een Pako-lantaarn nemen, en deze aanpassen, of aan de hand van een voorbeeld wat uw voorkeur heeft, of echt geheel uit de losse pols aan de tekentafel.

Het mooie van een op maat gemaakte buitenlantaarn is dat deze uniek is, en geheel naar uw wens is. Omdat wij onze buitenverlichting in eigen beheer vervaardigen zijn er vele mogelijkheden.
Indien mogelijk maken wij onze buitenverlichting uitsluitend van RVS. De duurzaamheid van dit materiaal is dusdanig dat deze u overleeft.
Onze verlichting wordt naar wens afgewerkt met een 2-laags poedercoating in gewenste kleur. Dit is het enige wat na verloop van jaren gaat verkleuren en verouderen.
Om ook hier een passende oplossing aan te bieden hebben wij onze ‘renovatie-lijn‘ opgezet.

Maatwerk is niet altijd een kwestie van smaak en/of wensen.
Soms zijn er technisch gezien geen andere mogelijkheden, of is de situatie dusdanig dat er met een standaard armatuur niet het gewenste resultaat kan worden behaald.
De hoogte van een stroompunt uit de muur, een overstek, een hemelwaterafvoer, een slechte ondergrond om op te monteren en zo zijn er tal van voorbeelden waar aanpassingen noodzakelijk zijn.

Om dit juist te kunnen constateren en een goed advies te geven hebben wij onze rijdende showroom.
Hierin hebben wij onze grote standaard collectie, om deze bij u tegen de woning te passen. Dit is niet altijd alleen maar voor de beeldvorming, ook zeker om te kijken of een lantaarn zoals gewenst ook te monteren valt op die positie. Is dit niet het geval, dan kunnen we vanuit die positie kijken naar aanpassing van het standaard model, of een bepaalde vorm van maatwerk.

Kroonluchter

Een grote handgemaakte kroonluchter in de kerk in Rhenen

Maatwerk verlichting

Een ronde Pako op een maatwerk armatuur

Maatwerk buitenlamp

Strakke lantaarn op pilaster

Pako lantaarn

Ronde Pako’s op verlengde wandarmen

 

Pako lantaarnpalen

Vierkante Pako’s aan handgesmede krularmen. Geheel in RVS uitgevoerd.