Pako Rhenen

Houten poorten

Houten poorten zijn leverbaar in vele soorten, maten en materialen. Maar ook in vele prijscategorieën.

Zoals u weet zijn wij exclusief importeur van Preza. Aangezien dit een zeer exclusief en hoogwaardig product is past dit goed in ons bedrijf. Zo hebben wij ook altijd onze stalen poorten gemaakt.
Binnen het staal hebben we enige tijd geleden een Selection Line toegevoegd. Zoals u misschien nog weet is dit een lijn waarbinnen enkele vaste waarden gesteld zijn, zoals afmetingen, kleuren, modellen en prijzen.
Hierdoor kunnen we deze modellen voor scherp geld in de markt zetten, en nog steeds een kwalitatief hoogstaand product leveren.

Nu hebben wij opgemerkt dat deze keuze in het hout ook bijna niet te voorkomen is.
Pouleyn is een zeer gerenommeerd bedrijf dat dusdanig hoogstaande producten maakt welke niet voor iedereen zijn weggelegd (voornamelijk financieel gezien).
Aangezien wij liever geen ‘nee’ verkopen aan onze klanten zijn wij verder gaan zoeken. Naar een ‘Selection Line voor houten poorten’.

Deze hebben wij gevonden, en daarom presenteren wij u ook vol trots en passie de Selection Line Wood! 
U kunt deze lijn bekijken op onze nieuwe website die geheel is toegespitst op onze categorie; houten poorten.

Deze poorten, en tevens ook looppoorten, zijn gemaakt van andere materialen dan de Pouleyn-poorten. De afwerking is ook anders, en de mogelijkheden zijn op sommige vlakken ook wat beperkter.
Het blijft uiteraard een kwaliteitsproduct, anders zouden wij het niet verkopen, maar van een ander niveau dan Pouleyn. Daarentegen is de prijs daar ook uiteraard naar.

Om u een juiste indruk te geven, binnen deze lijn kunnen wij u al een poort leveren vanaf € 2.100,- compleet met palen, hang- en sluitwerk!
Kortom: veel voor niet teveel!

 

www.houteninrijpoort.nl

 

houtenpoorten