Pako Rhenen

Onderhoud inrijpoort

Onderhoud aan uw inrijpoort?

In hoeverre is het interessant om een onderhoudscontract af te sluiten bij aankoop van uw poort?
De poorten die wij door de jaren heen geplaatst hebben zijn stuk voor stuk exclusieve poorten, veelal handgemaakte poorten van hoogstaande kwaliteit.
Echter een goed en duur product kan ontzettend snel oud worden wanneer er niet de nodige zorg en aandacht aan wordt besteed.
Dit is 1 van de redenen waarom wij graag een onderhoudscontract afsluiten met onze poorten. Wij zijn trots op onze poorten, en ze verdienen het beste.
Uiteraard kan het contract geheel op uw wensen afgestemd worden. Ziet u ons het liefst elke maand op de koffie, of vindt u eens per jaar genoeg?

Dag in dag uit trotseren ze alle weersomstandigheden, de motoren zitten veelal onder de grond weg gestopt. Regen, zand, ongedierte, sneeuw, alles komt er op een gegeven moment in de motorbakken terecht.
Nu zult u denken; waarom zijn die dan niet 100% waterdicht, of juist voorzien van een waterafvoer?
Het eerste zou kunnen, echter is onze ervaring dat al zouden de bakken dicht zijn, dan komt er nog ongedierte of vocht in. Al is het maar condens, Door de jaren heen komt er toch van alles in terecht waar wij nog steeds weleens versteld van staan.
Ten tweede, onze motorbakken voorzien we altijd van een waterafvoer. Echter na vele jaren kan deze ook gaan verstoppen als er niet of nauwelijks naar omgekeken wordt.

Regelmatig hebben wij storingen die te wijten zijn aan achterstallig onderhoud. De poort doet het niet meer, hoe kan dat nu?
Situaties die wij dan aantreffen kunnen heel uiteenlopend zijn;
– fotocellen vol mieren,
– motorbakken vol met beukennootjes of zand,
– motorbakken vol water,
– vast geroeste onderdelen omdat de poort nooit gebruikt wordt,
– …….

Een poort koopt u niet voor even, maar voor uw leven. Althans een Pako-poort wel.
En daar hoort onderhoud bij. Wij zien onze poorten graag goed  functioneren, en als het even kan pakken we een spons en sop en poetsen we het hekwerk ook voor u. Onderhoud hekwerk Onderhoud inrijpoort Onderhoud inrijpoort Onderhoud inrijpoort Onderhoud inrijpoort Onderhoud inrijpoort Onderhoud inrijpoort